Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık çekmece görmek

Rüyada kırık çekmece görmek

Rüyada kırık çekmece görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, herkesin yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık çekmece gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada kırık çekmece görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada çekmece kilitlemek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, borçlarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekmece toplamak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada çekmece kapatmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada boş çekmece görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalettir.

Rüyada çekmecede fare görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, çok büyük adımlar atacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekmecede para bulmak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına yorulur.

Rüyada çekmece yerleştirmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments