Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık çekmece görmek

Rüyada açık çekmece görmek

Rüyada açık çekmece görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kişinin her türlü zenginliğine, paraya ve mala kavuşacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık çekmece gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Rüyada açık çekmece görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta çekmece görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Rüyada beyaz çekmece görmek yakın çevresine fikir danışacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekmecede fare görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağınık çekmece görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada çekmecede yılan görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mutfak çekmecesi görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada boş çekmece görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments