Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmece görmek

Rüyada çekmece görmek

Rüyada çekmece görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekmece gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir.

Rüyada çekmecede altın görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına tabir olunur.

Rüyada çekmece görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada dağınık çekmece görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çekmecede para görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekmece toplamak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulur.

Rüyada çekmecede çorap görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tahta çekmece görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekmecede fare görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments