Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak çekmecesi görmek

Rüyada mutfak çekmecesi görmek

Rüyada mutfak çekmecesi görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, torunlarına dahi yeteceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada mutfak çekmecesi gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada mutfak çekmecesi görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Rüyada dağınık çekmece görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada dolap çekmecesi görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına yorulur.

Rüyada tahta çekmece görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada açık çekmece görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, isabetli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekmece kilitlemek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine inanılır.

Rüyada çekmecede yılan görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işarettir.

Rüyada çekmece toplamak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments