Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmece yerleştirmek

Rüyada çekmece yerleştirmek

Rüyada çekmece yerleştirmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hikmete kavuşacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada çekmece yerleştirmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çekmece yerleştirmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, işveren pozisyonuna geleceğine delalet eder.

Rüyada açık çekmece görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine tabir olunur.

Rüyada çekmecede yılan görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Rüyada çekmece kapatmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada çekmecede fare görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına alamet eder.

Rüyada çekmece toplamak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada çekmecede altın görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada çekmecede para bulmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments