Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennemde yanmak

Rüyada cehennemde yanmak

Rüyada cehennemde yanmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada cehennemde yanmak gördüyseniz:

  • Finans kontrolünü elden kaçırmayın.

Rüyada cehennemde yanmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak hak yolunda bir yaşam süreceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına işaret eder.

Rüyada ölüp cehenneme gittiğini görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara tabir olunur.

Rüyada cehennemden kaçmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada cehennem çukuru görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cehennem kuyusu görmek kız çocuğunun olacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Rüyada cennet cehennem görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments