Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp cehenneme gittiğini görmek

Rüyada ölüp cehenneme gittiğini görmek

Rüyada ölüp cehenneme gittiğini görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ölüp cehenneme gittiğini gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Rüyada ölüp cehenneme girmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işarettir.

Rüyada ölüp cehenneme gitmek kısmetin ve şansın açılacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüp cehenneme gittiğini görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize tabir olunur.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret eder.

Rüyada cehennemlik olduğunu öğrenmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada cehennem ve cennet görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada cennet ve cehennem görmek çok hayırlı işlere girileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments