Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet cehennem görmek

Rüyada cennet cehennem görmek

Rüyada cennet cehennem görmek attığı her adımı düşüneceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennet cehennem gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada cehennem ve cennet görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işarettir.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada cehennem ve cenneti görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada cennet ve cehennem görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kazançlı işler yapılacağına, umutların biteceğine delalettir.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalettir.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments