Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem ateşinde yanmak

Rüyada cehennem ateşinde yanmak

Rüyada cehennem ateşinde yanmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, işlerinin yaver gideceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehennem ateşini görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehennemde yanmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ateşin üzerinden atlamak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine işarettir.

Rüyada ateşin içine düşmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet eder.

Rüyada ateşin üzerinde yürümek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ateşin içinden geçmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments