Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem çukuru görmek

Rüyada cehennem çukuru görmek

Rüyada cehennem çukuru görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cehennem çukuru gördüyseniz:

  • Parayı kullanma biçiminizde ya da yatırımlarınızda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada cehennem çukuru görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın yorulmaktadır.

Rüyada cehennemde azap çektiğini görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada cehennemde yananları görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada birini cehennemde görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada cehennemlik olduğunu öğrenmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, umutlarının biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehenneme düşmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet eder.

Rüyada cehennem ateş görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işarettir.

Rüyada cehennem kapısını görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments