Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem kuyusu görmek

Rüyada cehennem kuyusu görmek

Rüyada cehennem kuyusu görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, kırgınlıkların geçeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına delalet eder.

Rüyada cehennem kuyusu gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Rüyada cehennem kuyusu görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, işlerinin günden güne açılacağına tabir olunur.

Rüyada cehennemde yanan insanları görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada cehennem ve cennet görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, malına gelecek zarara, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalettir.

Rüyada cehenneme giden insanlar görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cehenneme gideceğini görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüp cehenneme gitmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada cehenneme gideceğini duymak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kötü gidişe dur denileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments