Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennemden kaçmak

Rüyada cehennemden kaçmak

Rüyada cehennemden kaçmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada cehennemden kaçmak gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Rüyada cehennemden kaçmak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, arzularına kavuşacağına delalettir.

Rüyada cehenneme gideceğini görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cehenneme gittiğini görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulur.

Rüyada ölüp cehenneme gittiğini görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehennemde azap çektiğini görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, üzüntülü haberler alacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını cehennemde görmek sıkıntı çekeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ölüp cehenneme gitmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments