Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet cehennem arasında kalmak

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem görmek şansının açık olacağına, az çalışarak çok gezeceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehennemden cennete geçmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cehennem ve cennet görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments