Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinden para çaldığını görmek

Rüyada cebinden para çaldığını görmek

Rüyada cebinden para çaldığını görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, başının belaya girmeyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına alamet eder.

Rüyada cebinden para çaldığını gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Rüyada cebinden para çaldırmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinden para çaldığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, tatsız haberlerin alınacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebinde para olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada cebinde demir para görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak şansının geri döneceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinden para çıkarmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının cebinden para almak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments