Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinden para çıkarmak

Rüyada cebinden para çıkarmak

Rüyada cebinden para çıkarmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kendisine şifa olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına tabir olunur.

Rüyada cebinden para çıkarmak gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Rüyada cebinden kağıt para çıkarmak hayırlı bir terfi alınacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada cebinden para çıkarmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine yorulur.

Rüyada cebine bozuk para koymak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, bahtın açılacağına, vefalı bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının cebinden para almak sevdiği insanların olacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, rakiplerine büyük fark atacağına işaret eder.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebine kağıt para koymak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments