Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının cebinden para almak

Rüyada başkasının cebinden para almak

Rüyada başkasının cebinden para almak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin günden güne açılacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının cebinden para almak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Rüyada cebine kağıt para koymak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cebinden para almak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, itibar kaybedeceğine inanılır.

Rüyada birinin cebinden para almak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada cebinde demir para görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada cebinden para çıkarmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, koyu muhabbette kalacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının cebinde para görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kendisine olan güvenin artacağına delalettir.

Rüyada cebinde para bulmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments