Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde demir para görmek

Rüyada cebinde demir para görmek

Rüyada cebinde demir para görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada cebinde demir para gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Rüyada cebinde demir para görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, verilen emeğin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada para alıp cebine koymak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, hikmete kavuşacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına delalet eder.

Rüyada cebinden para çıkarmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölünün cebinden para almak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada cebinde çok para görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Rüyada cebinden para düşürmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, umutların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolon cebinde para görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments