Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk parayı cebine koymak

Rüyada bozuk parayı cebine koymak

Rüyada bozuk parayı cebine koymak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, layık olduklarına sahip olacağına, huzur ve kazanç getireceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Rüyada bozuk para cebine koymak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına işarettir.

Rüyada cebine bozuk para koymak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin cebine para koymak gelir elde edeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet etmektedir.

Rüyada cebine kağıt para koymak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebine para koymak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalettir.

Rüyada para alıp cebine koymak geçim sıkıntısı yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments