Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine bozuk para koymak

Rüyada cebine bozuk para koymak

Rüyada cebine bozuk para koymak hayatının başarılarla dolacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına inanılır.

Rüyada cebine bozuk para koymak gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para cebine koymak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada para alıp cebine koymak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebine kağıt para koymak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada cebine para koymak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine delalettir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin cebine para koymak rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, canını sıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments