Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinden para çaldırmak

Rüyada cebinden para çaldırmak

Rüyada cebinden para çaldırmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, içine fesat düşeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Rüyada cebinden para çaldırmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz veya sunabileceğiniz çok şey var, harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada cebinden para çaldığını görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinden para çaldırmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına alamet eder.

Rüyada cebinde tomarla para görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının cebinde para görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, hem hayatının kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının cebinde para görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada bozuk para cebine koymak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebine kağıt para koymak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin cebinden para almak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments