Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde para olduğunu görmek

Rüyada cebinde para olduğunu görmek

Rüyada cebinde para olduğunu görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada cebinde para olduğunu gördüyseniz:

  • Birkaç gerçeğe dayanarak çıkarımlarda bulunmak duygusal karmaşalara neden olabilir.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işarettir.

Rüyada cebinde çok para görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebinden para düşürmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin cebinden para almak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine alamet eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada cebinde tomarla para görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments