Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde ekmek görmek

Rüyada cebinde ekmek görmek

Rüyada cebinde ekmek görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebinde ekmek gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Rüyada cebine ekmek koymak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebinde ekmek görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada cebine koymak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına işarettir.

Rüyada cebinden para çaldığını görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına inanılır.

Rüyada cebinde altın bilezik görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde yumurta görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebinde altın bulmak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments