Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine yumurta koymak

Rüyada cebine yumurta koymak

Rüyada cebine yumurta koymak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, anne baba duaları alınacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada cebine yumurta koymak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmek aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada cebine yumurta koymak iş konusunda kısmetin açılacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada cebine para koymak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine alamet eder.

Rüyada para alıp cebine koymak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebine çikolata koymak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, terfi alacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada cebine kağıt para koymak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada bozuk para cebine koymak ortaklıklar varsa da bozulacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, onu dinleyeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments