Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinin delik olduğunu görmek

Rüyada cebinin delik olduğunu görmek

Rüyada cebinin delik olduğunu görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebinin delik olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada cebinin delik olduğunu görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına tabir olunur.

Rüyada cebine altın koymak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalettir.

Rüyada cebine yumurta koymak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada cebinden para düşürmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulur.

Rüyada cebinden kağıt para çıkarmak itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Rüyada cebinde ceviz görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, isteklerine kulak vereceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada cebinden para çaldırmak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments