Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde muska görmek

Rüyada cebinde muska görmek

Rüyada cebinde muska görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, bol para kazanacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada cebinde muska gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilmek veya hayatınızın bazı alanlarını düzenleyebilmek için doğru yerde bulunuyorsunuz.

Rüyada cebinde muska görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cebine yumurta koymak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet eder.

Rüyada cebinde altın bilezik görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebinde bıçak görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün cebinden para almak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde para bulmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments