Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde ceviz görmek

Rüyada cebinde ceviz görmek

Rüyada cebinde ceviz görmek zenginlik elde edeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine inanılır.

Rüyada cebinde ceviz gördüyseniz:

  • İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada cebinde ceviz görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada cebine ceviz koymak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına delalettir.

Rüyada cebinde sigara görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, planların sarkacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebinde bıçak görmek mubah olmayan yollara sapacağına, de zenginliğe kavuşacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Rüyada cebine koymak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine yorulur.

Rüyada bozuk para cebine koymak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments