Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde yumurta görmek

Rüyada cebinde yumurta görmek

Rüyada cebinde yumurta görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada cebinde yumurta gördüyseniz:

  • Evinizi değiştirebilirsiniz veya bazı ilişkileriniz sizi şaşırtabilir.

Rüyada cebine yumurta koymak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işarettir.

Rüyada cebinde yumurta görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini cebine sokmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cebinde altın bilezik görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet eder.

Rüyada cebine ekmek koymak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde demir para görmek zahmetinin çoğalacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada cebinde anahtar görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments