Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde altın bulmak

Rüyada cebinde altın bulmak

Rüyada cebinde altın bulmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebinde altın bulmak gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada cebinde altın bulmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bolluğa kavuşacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine inanılır.

Rüyada cebinde para bulmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada pantolon cebinde para bulmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada cebinde altın bilezik görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işaret etmektedir.

Rüyada cebine altın doldurmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebinde altın görmek zor bir işe girileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments