Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine koymak

Rüyada cebine koymak

Rüyada cebine koymak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, eksiklerinin farkına varacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebine koymak gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada bozuk para cebine koymak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebine bozuk para koymak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarı cebine koymak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada cebine çikolata koymak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, işlerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalettir.

Rüyada cebine anahtar koymak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cebine koymak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebine şeker koymak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments