Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde altın bilezik görmek

Rüyada cebinde altın bilezik görmek

Rüyada cebinde altın bilezik görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada cebinde altın bilezik görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebine altın koymak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada cebine altın doldurmak sevinçli bir hayat süreceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cebinde altın görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cebinde altın bulmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebine anahtar koymak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebinde dolar görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada cebine yumurta koymak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments