Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde sigara paketi görmek

Rüyada cebinde sigara paketi görmek

Rüyada cebinde sigara paketi görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cebinde sigara paketi gördüyseniz:

  • Ulaşmaya çalıştığınız hedefte fark yaratması için kime veya neye güvenebileceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek iyi geçineceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalet eder.

Rüyada cebinde sigara görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu sigara paketi görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına alamet eder.

Rüyada mavi sigara paketi görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara paketini atmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada boş sigara paketi görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, iş yeri sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sigara paketi taşımak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına işaret eder.

Rüyada sigara paketi bulmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, varlıklı kimse olacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments