Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine ekmek koymak

Rüyada cebine ekmek koymak

Rüyada cebine ekmek koymak bir yandan cenaze olacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebine ekmek koymak gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Rüyada cebine ekmek koymak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebine yumurta koymak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine tabir olunur.

Rüyada cebine çikolata koymak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza delalet eder.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada birinin cebine para koymak ona göre davranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebine bozuk para koymak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada cebine şeker koymak çok hayırlı işlere imza atacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada cebine ceviz koymak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments