Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde bozuk para görmek

Rüyada cebinde bozuk para görmek

Rüyada cebinde bozuk para görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada cebinde bozuk para gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Rüyada bozuk para cebine koymak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına rivayet eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebinde bozuk para görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, iş hayatında zarar edileceğine inanılır.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebine kağıt para koymak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada eşinin cebinde para görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments