Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, umutlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, evlatlarından memnun olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, istediği başarıyı göstereceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cebine bozuk para koymak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işaret eder.

Rüyada cebinde bozuk para görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada bozuk para cebine koymak her zaman hayırlı işler yapacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada cebinden para çıkarmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Rüyada cebinden kağıt para çıkarmak engellerin aşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments