Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin cebinde para görmek

Rüyada eşinin cebinde para görmek

Rüyada eşinin cebinde para görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok güzel adımlar atılacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, düşmanını alt edeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamet eder.

Rüyada eşinin cebinde para gördüyseniz:

  • Tüm olumlu atmosfere rağmen dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalar ya da hatalar olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır.

Rüyada eşinin cebinden para almak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin cebinde para görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret eder.

Rüyada kocasının cebinde para görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, ticaret ehli kimse olacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada pantolon cebinde para görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada cebinden para çaldığını görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde para olduğunu görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, verimin her geçen gün artacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cebinde para görmek şöhretli biri olunacağına, zor durumlara düşeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments