Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine kağıt para koymak

Rüyada cebine kağıt para koymak

Rüyada cebine kağıt para koymak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada cebine kağıt para koymak gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine işarettir.

Rüyada cebine kağıt para koymak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işarettir.

Rüyada para alıp cebine koymak büyük sıkıntılar yaşayacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada birinin cebine para koymak elindekileri de kaptıracağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebine bozuk para koymak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, mallarının artacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada cebine para koymak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para cebine koymak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, yeni fırsatlar sunulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments