Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde bozuk para bulmak

Rüyada cebinde bozuk para bulmak

Rüyada cebinde bozuk para bulmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, işsiz ise işe gireceğine, mevki makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak çaresiz durumlarda kalacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde bozuk para görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet eder.

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye delalettir.

Rüyada bozuk para cebine koymak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak evine huzurun ve bereketin geleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Rüyada pantolon cebinde para bulmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments