Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para cebine koymak

Rüyada bozuk para cebine koymak

Rüyada bozuk para cebine koymak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para cebine koymak gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeden yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

Rüyada cebine bozuk para koymak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sorumlu tutacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para cebine koymak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin cebine para koymak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Rüyada cebine kağıt para koymak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada cebine para koymak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, konforunun artacağına, bunun için her gün şükredeceğine delalet eder.

Rüyada para alıp cebine koymak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments