Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde altın görmek

Rüyada cebinde altın görmek

Rüyada cebinde altın görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, güzel günlerin geleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada cebinde altın gördüyseniz:

  • Reaksiyonlarınızı kontrol etmemeniz çevrenizde uyumsuz bir insan olarak tanınmanıza neden olabilir.

Rüyada cebinde altın görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde altın bilezik görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebinde altın bulmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada cebine altın koymak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebine altın doldurmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebinden para çaldığını görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebinde çok para görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, sözünde duracağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolon cebinde para görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments