Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine altın koymak

Rüyada cebine altın koymak

Rüyada cebine altın koymak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, hayattan daha zevk alacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada cebine altın koymak gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Rüyada cebine altın koymak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarı cebine koymak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebine çikolata koymak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada cebine para koymak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işsiz kalmaya, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak büyük adımlar atacağına, malında azalmaya, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada cebine koymak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada cebine anahtar koymak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına rivayet eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments