Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon cebinde para görmek

Rüyada pantolon cebinde para görmek

Rüyada pantolon cebinde para görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon cebinde para gördüyseniz:

  • Yalnız verdiğiniz kararlardan sizi döndürmek için yapılacak baskılara kulak asmamalısınız.

Rüyada pantolon cebinde para bulmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada pantolon cebinde para görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada cebinde para bulmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebinde kağıt para görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada para alıp cebine koymak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak iyileşeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada cebinden para çaldığını görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments