Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine altın doldurmak

Rüyada cebine altın doldurmak

Rüyada cebine altın doldurmak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada cebine altın doldurmak gördüyseniz:

  • Yüksek vaatleri olan yeni bir yola girebilirsiniz.

Rüyada cebine altın doldurmak iş kaybı yaşayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada cebine şeker doldurmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cebine altın koymak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada cebinde altın bilezik görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına delalettir.

Rüyada cebinde altın görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, duygularını açığa vuracağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işarettir.

Rüyada cebinde altın bulmak hastalıkların uzak duracağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, ardından bu kişiye açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına doldurmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ceplerine altın doldurmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments