Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde çok para görmek

Rüyada cebinde çok para görmek

Rüyada cebinde çok para görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, sıkıntıların biteceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, onlara galip geleceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada cebinde çok para gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Rüyada cebinden para düşürmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sağlık ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada cebinde bozuk para görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada cebinden para çaldırmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada para alıp cebine koymak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine işaret eder.

Rüyada cebinden kağıt para çıkarmak dik durmaya çalışacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına tabir olunur.

Rüyada pantolon cebinde para görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sıkıntılar son bulacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada bozuk para cebine koymak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments