Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın saymak

Rüyada altın saymak

Rüyada altın saymak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada altın saymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada altın görüp saymak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, bir anda atılıma geçeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın saydığını görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, acılarını dindireceğine, işinde aranan biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada altın saymak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, bir ömür olacağına işaret eder.

Rüyada altın para saymak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, prestij sahibi olunacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada başkasının altınlarını saymak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada altın ve para saymak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret eder.

Rüyada küçük altın saymak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, maddi gücünün eksileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın lira saymak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments