Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altınlarını saymak

Rüyada başkasının altınlarını saymak

Rüyada başkasının altınlarını saymak şöhret elde edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının altınlarını saymak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Rüyada altın ve para saymak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada başkasının altınlarını saymak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine yorulur.

Rüyada büyük altın saymak işini en iyi şekilde yapacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın saydığını görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada altın para saymak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada küçük altın saymak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada altın görüp saymak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada altın lira saymak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments