Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın para saymak

Rüyada altın para saymak

Rüyada altın para saymak kırılacağına, sevdiği insana kavuşacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada altın para saymak gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınızla diğerlerinin ihtiyaçları farklı olabilir.

Rüyada altın ve para saymak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına işarettir.

Rüyada altın para saymak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil para saymak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kötülüklerden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada para saymak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk demir para saymak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para saymak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt para saydığını görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, eğer işsizse iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir para saydığını görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments