Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın görüp saymak

Rüyada altın görüp saymak

Rüyada altın görüp saymak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ağız tadına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet eder.

Rüyada altın görüp saymak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirici aktivitelerin geri dönüşü olumlu olabilir.

Rüyada altın görüp saymak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik saymak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Rüyada küçük altın saymak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın ve para saymak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın saymak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada altın saydığını görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük altın saymak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın lira saymak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments