Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın saydığını görmek

Rüyada altın saydığını görmek

Rüyada altın saydığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada altın saydığını gördüyseniz:

  • Edindiğiniz bilgiler veya elinize geçen haberler bazı konularda yapacağınız değişikliklerde etkili olabilir.

Rüyada altın görüp saymak kavgaların biteceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, ayaklandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada altın saymak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Rüyada altın ve para saymak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada altın para saymak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının altınlarını saymak fırsatların heba edileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik saymak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada altın lira saymak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada altın saydığını görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments