Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın lira saymak

Rüyada altın lira saymak

Rüyada altın lira saymak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok zengin olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın lira saymak gördüyseniz:

  • Yabancı kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz.

Rüyada altın lira saymak yanlış kişilere denk geleceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın lira vermek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada lira altın görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulur.

Rüyada altın lira çalmak olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, insanlarla iç içe olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın lira görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet eder.

Rüyada altın lira bozdurmak rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada altın liralar görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, doğru işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın lira toplamak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments