Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük altın saymak

Rüyada küçük altın saymak

Rüyada küçük altın saymak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kudret ve destek olacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada küçük altın saymak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını yatıştırmak veya kafa karışıklıklarını gidermek ya da genel anlamda flu ortamları aydınlatmak görevi size düşebilir.

Rüyada küçük altın saymak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik saymak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yaklaşan güzel günlere tabir olunur.

Rüyada altın saydığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada altın lira saymak zafer elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada altın para saymak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının altınlarını saymak uğranılan zararın paylaşılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulur.

Rüyada altın görüp saymak kendini toparlayamayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına tabir olunur.

Rüyada büyük altın saymak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments